Nie rozumiem kiedyś w Piotrkowie SLD biło rekordy a teraz PiS jest na topie czym to jest spowodowane?
zal sie was czyta... trzeba było isc i powiedziec im to prosto w twarz , a nie przed monitorem się prężyć....ale jak to muwio cwaniaki w necie ci.. w swiecie ;)
pobożny dostał pożądnego klapsa,boczna ławeczka i z tyłu.Tak powinno być już dawno gdyby PiS w Piotrkowie był i się szanował.Ten pan zawsze obstawiony był starymi betonami komunistycznymi.
mieli okazję porozmawiać, a nie listy pisać. Duda boi się Macierewicza. Ot najwyższe władze wojskowe.
Nóż się w kieszeni otwiera. Nie da się pojąć ile w ludziach jest jadu.
Mam nadzieję że na tej mszy z prezydentami była nasza umiłowana sołtys p.Grażyna Danielik tylko dlaczego nie mogę jej odszukać na tych zdjęciach ale myślę że dostojna sołtys paskrzyna p.G.Danielik powinna siedzieć na pierwszych rzędach od ołtarza.
Chojniak był sam bez małżonki ?? Bo jakiś kaleka robił znowu zdjęcia i połapać się nie mogę
Redakcja epiotrków i radia strefa fm powinny przejść kompleksową restrukturyzację i szkolenie w podstawowym zakresie bo kolejny raz relacja ze zdjęciami poniżej krytyki ...
Gdzie ta scypa wegierska ktora miala spiewac, jedynie fajerwerki,,,,no to poprostu super wydarzenie!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!